nedjelja, 23. studenoga 2014.

Casting novosti: 'The Following', 'The Originals', 'Once upon a time', 'Veep'


Ovog su tjedna izašle novosti o glumačkim sudjelovanjima u trenutnim serijama i onima čije će nove sezone krenuti za par mjeseci, pa krenimo redom.

Glumac Yusuf Gatewood, koji se ove sezone pojavio u 'The Originals' u ulozi Vincenta (koji je zapravo Finn Mikaelson u novom tijelu) dobio je ugovor za čitavu sezonu. Hoće li mu se uskoro pridružiti i Daniel Sharman (Kol), ostaje nam vidjeti.

Michael Ealy, poznat po ulogama u serijama 'The Good Wife', 'Common Law' i 'Almost Human', priključio se stalnoj glumačkoj postavi FOX-ove tragikomedije 'The Following'. Ealy će zaigrati zločestog dečka, 'briljantnog' serijskog ubojicu koji će biti trn u oku FBI-jevog agenta Ryana Hardya (Kevin Bacon). Osim Ealya, seriji se priključuju i Hunter Parrish ('Weeds') i Zuleikha Robinson ('Once upon a time').

Francie živi! Glumica Merrin Dungey, najpoznatija po ulozi u izvrsnoj seriji Alias, dobila je ulogu Ursule u novim epizodama ABC-jevog hita 'Once upon a time'. Osim Ursule, u preostalim epizodama serije gostovat će i Kristin Bauer van Straten kao Maleficent i Victoria Smurfit kao Cruella de Vil. Jesam ja jedini koji ne želi da ova Frozen-arc završi?

I za kraj... Hugh Laurie vraća se na televiziju! I to u izvrsnu HBO-ovu humorističnu seriju 'Veep' s Julijom Louis-Dreyfus u glavnoj ulozi. Detalji u vezi njegovog lika su zasad nepoznanica. Je li moguće da ćemo napokon upoznati Selininog (bivšeg) šefa, predsjednika SAD-a?

Nema komentara:

Objavi komentar