srijeda, 6. siječnja 2016.

Kabelske mreže obnovile (i umirovile) svoje perjanice


Nakon što je glavna glumica Lena Dunham implicirala u nedavnom intervjuu kako planira uskoro staviti točku na i na svoju seriju Girls, HBO je danas potvrdio kako će šesta sezona nagrađivanih 'Djevojki' uistinu biti posljednja. Fanovi avantura Hanne Horvath ne trebaju još očajavati. Finale serije zakazano je tek za iduću godinu. Peta sezona serije starta 21. veljače.

Ujedinjeno kraljevstvo Elizabeth Hurley nastavit će sa svojom vladavinom i iduće godine. Televizijska mreža E! obnovila je svoju večernju sapunicu The Royals za treću, desetodijelnu sezonu. Trenutnu drugu prati nešto više od milijun gledatelja po epizodi.


BET je potvrdio kako će se dramska serija Being Mary Jane vratiti i u četvrtoj sezoni na male ekrane. U glavnoj ulozi televizijske voditeljice Mary Jane je glumica Gabrielle Union.

Comedy Central je pak odlučio udijeliti nove sezone svojim serijama Broad City i Inside Amy Schumer prije premijere aktualnih. Komična serija Abbi Jacobson i Ilane Glazer pokupila je narudžbu za četvrtu i petu sezonu, dok će treća započeti s emitiranjem 17. veljače. Nagrađivana serija komičarke Amy Schumer Inside Amy Schumer vratit će se i iduće godine u petoj sezoni. Premijera četvrte predviđena je za travanj.


TV Land je preuzeo identičnu taktiku od Comedy Centrala i obnovio svoju dramediju Younger za treću sezonu, prije nego što je druga uopće započela s emitiranjem. Younger prati život Lize Miller, 40.-godišnje samohrane majke koja se na razgovoru za posao u prestižnoj newyorškoj izdavačkoj kući predstavi kao 26.-godišnjakinja. U glavnim ulogama nastupaju Sutton Foster, Hilary Duff, Nico Tortorella, Miriam Shor i Debi Mazar.

 

Ako su ikad i postojale šanse za sedmom sezonom humorističnog Communitya, iste su ovog tjedna pale na 0,1%. Yahoova platforma Yahoo Screen prestala je s radom nakon ogromnih financijskih gubitaka. Društvo iz Greendalea je tako ostalo bez doma. Pitanje je hoće li ih netko preuzeti i udijeliti im još par nastavaka. Da se mene pita, šest sezona (bez filma) je jedna sasvim lijepa brojka za seriju za koju se nije vjerovalo da će izgurati dalje prve.

Nema komentara:

Objavi komentar